071-5895135
Woningontruiming Regionaal CVS
Woningontruiming FGD voor de regio  Friesland (incl. eilanden) - Groningen - Drenthe - Noord Flevoland - Lelystad - Assen - Emmen - Leeuwarden

Woningontruiming FGD

Woningontruiming FGD is verantwoordelijk voor de provincies Groningen, Friesland, inclusief de eilanden, Drenthe en Noord Flevoland. Voor woningontruimingen in de plaatsen Lelystad en omgeving (Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Urk), Meppel en omgeving (Steenwijk, Kampen, Hasselt, Dedemsvaart en Hardenberg), Hoogeveen en omgeving (Dwingeloo, Beilen, Zuidwolde, Coevorden, Emmen, Klazienaveen en Nieuw-Amsterdam), Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Groningen, Assen en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen). 

Uw contactpersoon in uw regio is Rogier Breugem. 

Wij zijn sinds enkele jaren actief in bovengenoemde regio, waar wij een totaalconcept aanbieden, bestaande uit het op een respectvolle manier leegruimen van de woning, het verzorgen van kleine verhuizingen en het bezemschoon opleveren van de woning aan familie, woningbouwvereniging of makelaar. Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie/ nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaan wij aan de slag. Mochten wij tijdens de huisontruiming nog spullen van waarde tegenkomen, dan nemen wij contact op met de familie/ nabestaanden. Als hierbij bijvoorbeeld antieke waardevolle spullen zitten, brengt Rogier u in contact met een antiquair of veilinghuis. 

Voor de overige spullen die in de woning zijn achtergebleven, heeft Woningontruiming FGD een breed netwerk opgezet van maatschappelijke en kerkelijke instanties om deze nog een tweede leven te kunnen geven. De overgebleven huisraad die onbruikbaar is, wordt netjes gerecycled via milieustraat of afvalverwerkingsbedrijf. Woningontruiming FGD heeft geen opkoop functie en koopt daarom géén inboedels op.

Partners waar wij mee samenwerken zijn het Leger des Heils ReShare, de CliniClowns, Monuta uitvaartverzorging, Gered Gereedschap, Eye-Clarify, Stichting Semmy, (thuis)zorgorganisaties, kringloopwinkels, gemeenten, woningbouwverenigingen, makelaars, begrafenisondernemers, notarissen, bewindvoerders en tal van lokale sociaal maatschappelijke instellingen.

Woningontruiming FGD is onderdeel van Woningontruiming Regionaal B.V.. Onze organisatie hecht veel waarde aan kwaliteit. Helaas bestaat er nog géén officieel keurmerk voor ons vak, alhoewel sommige branchegenoten dit wel suggereren met een zelf ontworpen logo. Om zekerheid van onze kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn wij drager van het mkbOK keurmerk en voeren wij een onafhankelijke kwaliteitscontrole uit. 

Rogier Breugem
Ruttensepad 11
8313 PM Rutten
Telefoonnr. 0527-522136 Bezoek de website Offerte aanvragen


Partners van Woningontruiming Regionaal