071-5895135
Op zoek naar een betaalbare opslagruimte? Neem contact met ons op?

Opslag

Wanneer u na een ontruiming van een woning nog even niet weet wat u met bepaalde boedel wilt doen of wanneer er tussen de oplevering van uw oude woning en sleuteloverdracht van uw nieuwe woning enige tijd zit, bieden wij u de mogelijkheid uw boedel tijdelijk bij ons op te slaan. Ook is het mogelijk boedel bij ons op te slaan als bijvoorbeeld nog niet alle familie van de overledene in beeld is en u de nabestaanden gelegenheid wilt bieden iets uit de boedel te kiezen. 

Dus bent u op zoek naar een persoonlijke opslagruimte en een goed(koop) alternatief voor allerlei commerciële opslagbedrijven, dan biedt opslag C.V.S. de ideale oplossing. Alles wat u even kwijt wilt, slaat u bij ons op. Dit geldt ook voor de opslag van b.v. motoren in de winterperiode. 

Wij richten ons met name op particulieren maar ook op bedrijven in de regio Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Het is mogelijk om uw spullen te laten ophalen en/ of naar u toe te laten brengen, hiervoor worden dan wel extra kosten in rekening gebracht en gaat in goed overleg. 

De opslagruimte van CVS is flexibel in te delen. Er zijn géén vaste afmetingen, waardoor er géén ruimte verloren gaat en u dus ook niet voor verloren kubieke meters betaalt. Het aantal m² wordt bepaald op het moment dat uw boedel in onze opslag wordt neergezet.  Op deze manier betaalt u dus nooit teveel. Daarnaast zijn onze tarieven een stuk gunstiger dan de gemiddelde storage aanbieders in Leiden en omgeving. Wilt u tussentijds bij uw spullen dan kan dit uitsluitend op afspraak en onder toezicht van één van onze medewerkers.


Locatie

Uw goederen kunnen worden opgeslagen in ons nieuwe bedrijfspand in Zoeterwoude. De opslagruimte staat keurig droog maar niet in een geklimatiseerde omgeving. Het gehele pand is voorzien van goed hang-en sluitwerk en is goed beveiligd met een alarminstallatie en brandmelders met doormelding naar de meldkamer. Bovendien is het bedrijventerrein beveiligd met camera's en mobiele beveiliging. De opslagruimte van Woningontruiming CVS BV. is gevestigd in een modern bedrijfspand van in totaal 1400 m2 met kantoorruimte op bedrijventerrein 'De Grote Polder' in Zoeterwoude. Dit bedrijventerrein ligt op een steenworp afstand van de A4, gelegen aan de N11 ter hoogte van de afslag Zoeterwoude / Heineken .


Adres

Energieweg 51 Zoeterwoude

 

Tarieven CVS mini-opslag

Onderstaande tarieven zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW. U kunt elke datum van de maand opzeggen met inachtneming van twee weken opzegtermijn. Vraag naar de verdere voorwaarden. Prijzen m.i.v. 1-1-2024:
 
  1 m3 €  33,39
  3 m3 €  38,96
  6 m3 €  55,65
  9 m3 €  97,94
12 m3 € 121,32
18 m3 € 165,84
21 m3 € 176,97
24 m3 € 208,13
30 m3 € 243,75
40 m3 € 307,19
50 m3 € 365,06

Woniningontruiming CVS opslag Allsafe Eurobox

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal