071-5895135
Tapijtverwijdering met een een professionele tapijtstripmachine 

Vloerenstripper

Woningontruiming CVS B.V. is in het bezit van een zeer professionele tapijtstripmachine voor het efficiënt en gemakkelijk verwijderen van allerlei soorten vloerbedekking. Sterk punt is dat de vloerenstripper tot op de dekvloer alle lagen, dus ook de lijmlaag, eraf haalt zonder de ondergrond te beschadigen. De vloerenstripper wordt door ons gebruikt in alle woningen waar de vloerbedekking/ zeil volledig verlijmd op de stenen vloer ligt. Met behulp van de vloerenstripper scheelt dit een heleboel werk en tijd en daardoor ook geld voor de opdrachtgever.

Tapijtverwijdering Woningontruiming CVS

 

Handstripper 

Voor het verwijderen van vloerbedekking/ zeil van de trappen in een woning heeft Woningontruiming CVS B.V. de beschikking over een speciale “handstripper”. Deze handstripper haalt feilloos alle lagen vloerbedekking/ zeil inclusief lijmlaag van de vaak volledig gelijmde vloerbedekking op de trappen in een woning. De professionele vloerenstripper en handstripper wordt door alle regio’s gebruikt die zijn aangesloten bij Woningontruiming Regionaal.

 

Verhuur 

De vloerenstripper en handstripper Van Woningontruiming CVS B.V. kunnen niet worden gehuurd door particulieren en/ of bedrijven.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van uw oude vloer, dat kan eenvoudig via de oranje button Offerte aanvragen.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal