071-5895135
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Wat klanten over Woningontruiming CVS B.V. zeggen

Woningontruiming CVS B.V. doet haar werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten. Dat dit ook zo ervaren wordt blijkt uit de reacties die wij regelmatig na afloop van onze werkzaamheden krijgen. Een aantal van deze reacties kunt u lezen op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Ontruiming woning Capelle aan den IJssel

" Bedankt voor ontruimen van de woning van mijn moeder in Capelle aan den IJssel, het geven van adviezen en het keurig opleveren van de woning aan de verhuurder. Ik vind het geweldig voor jullie dat de verhuurder ook zeer tevreden is "Prima" !!
Jullie werkzaamheden voor mij zijn afgerond en ik heb zojuist de mijne afgerond met het betalen van de factuur.
Wij zijn opgelucht en ik zal zeker de aangeboden enquête invullen. Daarnaast heb ik inmiddels ook twee buren gesproken die onder de indruk zijn van mijn ervaring met jullie bedrijf. Ik heb ze een kopie van je kaartje gegeven en hoop dat ze indien nodig jullie benaderen." 

Woningontruiming bedrijf Leiden

Zoals u weet, was gisteren de overdracht gepland van het pand bij de notaris
En inderdaad heeft deze plaatsgevonden zoals bedoeld.
Omdat er na de ontruiming nog zoveel (ook administratieve) ‘laatste loodjes’ waren, kom ik er pas nu toe (naast de standaard evaluatie) nog even te reageren.
Ik wil u namelijk zeggen dat ik zeer tevreden ben over het verloop van de ontruiming.
Niet alleen zijn alle afspraken nagekomen, ook ‘de manier waarop’ – iets wat ik net zo belangrijk vind – heb ik als bijzonder prettig ervaren.
Natuurlijk zijn uw medewerkers deskundig; ze zijn bovendien aardig, beleefd en communicatief.
Ook was het fijn in uw uitvoerder een makkelijk toegankelijk vast aanspreekpunt te hebben.
Verder heb ik het zeer op prijs gesteld te worden uitgenodigd voor de gezamenlijke koffie- en theepauzes.     
Nogmaals dank. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen bij de makelaar en bij al onze vrienden en kennissen.

Spoedontruiming zorgcentrum Den Haag

"Bedankt voor uw supersnelle service. U heeft naar volle tevredenheid de woning binnen 3 dagen ontruimd. We zijn erg prettig geholpen, waarvoor onze dank. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen."

Oplevering Voorburg

"Ik wil U hierbij zeggen dat in zeer tevreden ben over U en Uw mensen. Het is fantastisch gegaan en ook de afwikkeling met Vesteda heeft U keurig verzorgd. Hartelijk dan daar voor en ik wens U nog veel klanten toe."

Oplevering Leiden

"Goedenavond, ik wil U bedanken voor de goede zorgen en inzet. U hebt gedaan wat U heeft beloofd. Hartelijk Dank!"

Oplevering Leidschendam

"Met vreugde heb ik uw mail ontvangen, met de mededeling dat de woning in Leidschendam in goede orde is opgeleverd. Onze hartelijke dank voor het vele werk dat u op zo’n voortreffelijke wijze hebt verricht. Tevens onze dank voor het vele dat u ons uit handen heeft genomen en de prettige samenwerking in het voor ons complexe gebeuren."

Oplevering Zoetermeer

"Hartelijk dank voor de nette oplevering. Ik complimenteer u ook over de correcte en prettige wijze van zaken doen. Mijn broers en zussen stonden versteld hoe dit allemaal mogelijk was. Ik heb inmiddels de betaling/overschrijving op de post gedaan. Rest mij om u te bedanken en ik zal zeker reclame maken voor uw bedrijf."

Oplevering Leidschendam

"Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn dank uit te spreken over de voortreffelijke wijze waarop de ontruiming van de flat van mijn ouders op 15 december jl. heeft plaatsgevonden. Uw team heeft op een zeer professionele wijze de ontruiming geregeld. Zowel in het offerte traject als in de uitvoering heeft u deze klus zeer professioneel geklaard. Alles perfect opgeleverd en schoon achtergelaten. Gewoon een top ploeg!"

Oplevering Rotterdam

" Carry van Swieten, hierbij een paar kreten die in mij opkomen na de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder: Ontzettend positief, goed meedenkend met situatie, punctueel, meelevend , voortdurend op de hoogte gehouden!
Ik ben u erg dankbaar voor de prima verlopen ontruiming. Ik zag er als een berg tegenop. Duidelijke informatie op de site, duidelijk wat wel of niet mogelijk is. U kan goed inschatten wat eventueel nog waarde heeft en ik ben erg blij dat u ook gelijk actie ondernam. Ik zal u zeker bij anderen aanbevelen !" 

Oplevering Capelle aan den IJssel

" Complimenten hoe alles gegaan is. U bent echt een dame die zich aan haar woord houdt. Ik ga goede reclame voor u/uw bedrijf maken, daar kan u op rekenen." 
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal