071-5895135
Verhuizen senioren van groot naar klein.

Verhuizen van groot naar klein!

Woningontruiming CVS B.V. heeft een speciale Seniorenverhuizing service. Een verhuizing van groot naar klein voor senioren die van een ééngezinswoning naar een appartement gaan of van een appartement naar een zorgcentrum/ verpleeghuis gaan. Kortom, van groot naar klein. Voor deze senioren bieden wij praktische hulp in alle regio's van Nederland.
 

Kunststof verhuiskisten

Wij helpen met het zorgvuldig in- en uitpakken van de huisraad en inboedel en het transporteren van de huisraad en inboedel van de grote woning naar de kleinere woning. Voor het inpakken van uw spullen, maken wij gebruik van onze eigen oersterke kunststof verhuiskisten en ontvangt u inpakmaterialen, zodat uw huisraad goed is beschermd. In combinatie met een verhuizing en/ of ontruiming ontvangt u 50% korting op de huurprijs van de kunststof verhuiskisten. (Klik op het woord verhuiskisten om naar de site te gaan.)

Op de dag van de seniorenverhuizing staan wij al vroeg voor u klaar om de huisraad te verhuizen met een verhuiswagen. De verhuiswagen is standaard voorzien van verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en allerlei rollend materieel om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij ook een verhuislift in. 

Op verzoek kunnen wij ook kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, tape, en stiften om de verhuisdozen te merken leveren. Alles om de senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk kunt u ook met hulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakken en door Woningontruiming CVS B.V. alleen laten verhuizen van de grote woning naar de kleine woning. Kortom, alles is bespreekbaar. 

Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt voor de seniorenverhuizing  Seniorenverhuizing van groot naar klein

Totaalpakket Senioren verhuizing

Wij kunnen u ook het Totaalpakket Senioren verhuizing aanbieden:
  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier
  • Inpakken van de huisraad en dozen merken
  • Verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van de huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
De kosten voor een seniorenverhuizing zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en allerlei omstandigheden. Om hiervoor een prijs te kunnen noemen, komen we graag bij u thuis om een vrijblijvende offerte te maken. Als u ervoor kiest om ook uw oude woning door ons te laten leegruimen, dan heeft u hier ook geen omkijken meer naar.

Verminder uw verhuiszorgen met onze speciale Senioren Verhuisservice. Via de oranje offerte button rechtsboven aan uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw woningontruimer neemt dan spoedig contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal