071-5895135
Woningontruiming specialist nodig? Ons bedrijf biedt hulp op maat bij overlijden en verhuizing. Ruim 1000 klantbeoordelingen en Keurmerk.
Klik hier om het verhaal van onze partners te lezen.

Schouwenhove

Serviceflat Schouwenhove

Serviceflat Schouwenhove in Leiden is een van de partners van Woningontruiming Regionaal BV. Hoe ruim de 2- of 3-kamerhuurappartementen van Schouwenhove ook zijn, wie ernaartoe verhuist, laat meestal een grotere woning achter. Meubels en andere huisraad zijn vaak overtollig – de garage, schuur, kelder of zolder staat vol met spullen die in de loop van een heel leven zijn verzameld. Wat moet je daarmee?

Serviceflat Schouwenhove is een luxe en comfortabele woonomgeving voor senioren. De ruime flats bieden voldoende privacy om er in alle rust te wonen, en tegelijkertijd zijn er in het gebouw allerlei gemaksdiensten en zorgvoorzieningen binnen handbereik. 

Een winkel, kapper, bibliotheek bijvoorbeeld, maar ook een huisartsenpost en een praktijk voor fysiotherapie. Dagelijks is er een verpleegkundige in huis en de receptie is 24 uur per dag bemand. Wie dat wil, kan gebruikmaken van de dagelijkse maaltijdservice en er is een keur van culturele en ontspannende activiteiten met voor elk wat wils. Geen wonder dat veel ouderen uit wijde omgeving van Leiden of ver daarbuiten kiezen voor een beschermd en veilig bestaan onder het dak van Schouwenhove.

Directeur Annelies de Koning van Schouwenhove is blij met het partnerschap met Woningontruiming Regionaal BV: “Voor veel bewoners is de verhuizing naar Schouwenhove een grote stap. En ook als een bewoner overlijdt, komt de familie voor heel wat werk te staan om de flat weer op te leveren. Daarom schakelen velen de hulp in van Woningontruiming Regionaal BV, die ervoor zorgt dat dat de verhuizing of de opruiming netjes en vlekkeloos verloopt.”

Bekijk de website van Schouwenhove
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal