071-5895135
Woningontruiming specialist nodig? Ons bedrijf biedt hulp op maat bij overlijden en verhuizing. Ruim 1000 klantbeoordelingen en Keurmerk.
Klik hier om het verhaal van onze partners te lezen.

KWF

Woningontruiming CVS steunt KWF


In 1949 ontving Koningin Wilhelmina voor haar Gouden Regeringsjubileum omgerekend 1 miljoen Euro van de Nederlandse bevolking. Met dit geld werd Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding opgericht. Al 65 jaar werkt KWF samen met jou aan een wereld waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 44 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

De missie van  KWF : kanker zo snel mogelijk terugdringen en onder controle brengen. Zij zijn er voor mensen die leven met kanker en de mensen die met hen samenleven.
Hun doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.
 
Wetenschappelijk onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek is de basis voor de bestrijding van kanker, het verbeteren van overlevingskansen en van de kwaliteit van leven van patiënten. We kunnen kanker alleen terugdringen als we de ziekte beter leren begrijpen.
Dankzij wetenschappelijk onderzoek is de kennis over het ontstaan en de behandeling van kanker enorm toegenomen. Zo weten we beter hoe we het risico op kanker kunnen beperken en zijn de behandelingen nauwkeuriger, effectiever en minder belastend geworden. Een belangrijk cijfer om de vooruitgang aan te tonen is de zogenoemde vijfjaarsoverleving, het percentage kankerpatiënten dat 5 jaar na de diagnose nog in leven is. Deze is sinds de oprichting van KWF meer dan verdubbeld tot 61%.
 
Woningontruiming CVS is zeer begaan met allerlei goede doelen en in het bijzonder het KWF. Woningontruiming CVS doneert daarom iedere maand een bedrag aan KWF. Indien u gebruik maakt van de diensten van Woningontruiming CVS steunt u dus indirect de werkzaamheden welke door KWF worden verricht.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal