071-5895135

Spoedontruiming zorgkamer / verpleeghuiskamer binnen 5 a 6 dagen? Dat is mogelijk !


Als mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis dan moeten deze kamers c.q. appartementen vaak binnen 5 a 6 dagen of zelfs binnen 24 uur na overlijden leeggeruimd worden. Een vaak onmogelijk taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een mooie crematie of begrafenisplechtigheid.

Zorgkamers en verpleeghuiskamer zijn tegenwoordig vaak ruim opgezet waardoor er de nodige boedel in staat.  Ook hier is belangrijk dat de familie zijn/haar persoonlijke spullen uitzoekt en meeneemt. Hierna wordt de zorgkamer c.q. verpleeghuiskamer door ons op fatsoenlijke manier leeggeruimd. Alles in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners.
 


Hoe gaat dit in zijn werk?

  • U belt op 071- 589 51 35 gelijk met onze regiomanager Carry van Swieten van Woningontruiming CVS.
  • Carry neemt telefonisch uw gegevens en bijzonderheden op en maakt hier een offerte van op.
  • De offerte wordt per mail naar u toe gezonden.
  • Na uw akkoord staan onze medewerkers op de afgesproken dag en datum bij het woonzorgcentrum c.q. verpleeghuis.
  • U doet ondertussen navraag hoe de kamer opgeleverd moet worden. Zijn er spullen van het huis die moeten blijven staan? Denk aan een warmhoudplaatje, een koelkast, badkamer attributen, moet de vloerbedekking c.q. het zeil verwijderd worden? Moeten de gordijnen/vitrage blijven hangen? Etc.
  • U vangt ons zelf op bij het zorgcentrum en kan 1e aanwijzingen geven of u legt de sleutels van de kamer neer bij de receptie waarna wij aan de slag gaan.
  • Wij maken de kamer leeg en bezemschoon. 
  • De nog bruikbare boedel geven wij door aan onze goede doelen. Wij gooien niets weg wat nog bruikbaar is.
  • Wij leveren de kamer op aan de verpleging, aan de technische dienst of aan uzelf als u dit laatste gedeelte graag zelf wil verzorgen.
Leegruimen zorgkamer - Woningontruiming CVS


Kosten:

Vaak zijn deze spoedontruimingen in een paar uurtjes uitgevoerd. Wij rekenen dan ook een uur-prijs per man en vaste stortkosten. U ontvangt na de spoedontruiming een factuur op basis van nacalculatie n.a.v. de gewerkte uren. Vraag de regiomanager naar deze prijzen.


Goede naam:

Ons bedrijf heeft in de loop van de jaren een zeer goede naam opgebouwd binnen alle woonzorgcentra in Nederland en bij de familieleden waar wij deze werkzaamheden al voor hebben mogen uitvoeren. Dit is ook na te lezen op onze klantbeoordelingen en reviews van de Feedbackcompany rechtsboven op deze pagina.
Spoedontruiming Zorgkamer
› Overzicht van alle regiomanagers

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal