071-5895135
Investeren in uw woning maar dan zonder gedoe ?

Isoleren = investeren

 

Staat u voor het leeghalen van een koopwoning en is de woning toe aan renovatie. Dit is allemaal te verzorgen door één enkele partij, namelijk: Woningontruiming Regionaal.

Project Groen Gemak

Woningontruiming Regionaal is in 2018 benaderd door onderzoeksbureau TNO en de TU Delft voor het project “Groen en Gemak”. Tijdens dit project willen zij ( in samenwerking met De Energiebespaarders, Winst uit je woning en verschillende gemeenten) onderzoeken in welke mate de “gedoe-factor” van belang is in de keuze om groene maatregelen te nemen in en om een woning.

Welke rol heeft Woningontruiming Regionaal in het onderzoek?

Een bekend voorbeeld is de isolatie van de zolder. De zolder is in de meeste gevallen een opbergplaats waar gedurende de jaren, meer en meer spullen komen te liggen. Zo kunt u zich voorstellen dat het opruimen van de zolder alvorens het te isoleren een hoop werk is. Dit kan een drempel zijn, waardoor het isoleren van zolder uitblijft. Woningontruiming Regionaal neemt deze drempel voor u weg, door deze zolder bezemschoon op te leveren aan u. Hierna kunt u zonder zorgen, uw woning laten isoleren en zodoende uw woning verduurzamen.

Samenwerkingsverbanden

Met dank aan het onderzoek welke momenteel loopt, is er een hoop kennis vergaard en hieruit zijn samenwerkingsverbanden voortgekomen. Zo kunnen wij het isoleren van uw woning verzorgen door een samenwerkingsverband tussen:

Beide partijen verzorgen de verduurzaming van uw woning, op een dusdanige manier waarbij op maat gegeven advies wordt uitgeschreven door professionals. Hiermee haalt u het maximale rendement uit uw gemaakte investering.

Energielabel

Tegenwoordig is het verplicht bij verkoop van uw woning, om een Energielabel op te laten stellen. Hoe beter het Energielabel, des te aantrekkelijk de woning. Met een kleine investering, ziet u een hogere verkoopprijs realiteit worden. En dit alles zonder een hoge ‘gedoe-factor’. Benieuwd hoe u hierin geholpen kan worden? Bekijk bovenstaande websites of bel ons op onderstaand nummer voor meer informatie.

U kunt ons ook bellen voor meer informatie: 085- 401 44 91

Energiebespaarders werken samen met Woningontruiming CVSTNO TU Delft Groen en Gemak Woningontruiming Regionaal   Woningontruiming CVS en TU DelftWoningontruiming CVS en Winst uit je WoningWoningontruiming CVS en TNO

 

                                                           

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal