071-5895135
Maak goede doelen blij met uw inboedel of huisraad

Inboedel of huisraad opkopen?

Woningontruiming CVS B.V. maakt goede doelen blij met uw inboedel of huisraad. Wij gunnen uw gebruikte meubels en inboedel een tweede leven doordat wij dit weggeven voor hergebruik. Onze woningontruimers kunnen daarom uw inboedel niet opkopen. Wij proberen bij iedere huisontruiming, voor alle bruikbare spullen weer een plekje te vinden.

Woningontruiming CVS B.V. kiest ervoor deze inboedel of huisraad te schenken aan diverse goede doelen, die dit héél hard kunnen gebruiken. Zo maken wij Leger des Heils, Rode Kruis, kringlooporganisaties, zorginstellingen, jeugdopvang, studenten en overige charitatieve instellingen, dagelijks blij met bruikbare inboedel. Wij kunnen u helaas niet helpen bij het opkopen van uw inboedel of huisraad. Bovendien wordt de consument overspoeld met tweedehands meubels die bijvoorbeeld via Marktplaats worden aangeboden, waardoor het ook lastig is om opkopers te vinden voor uw inboedel.

Wel kunnen wij tegen een vergoeding uw inboedel bij u ophalen en ervoor zorgen dat dit een goede herbestemming krijgt. Mensen zijn u enorm dankbaar en dat is toch niet in geld uit te drukken? U betaalt voor de tijd dat wij ermee bezig zijn.

Mocht de inboedel die u door ons wilt laten opkopen van échte waarde zijn, zoals bijvoorbeeld een antieke kast, dan kunnen wij (uitsluitend) onze klanten in contact brengen met een erkend veilinghuis en/ of antiekwinkel, waar u verder zaken mee kunt doen.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

071 - 589 51 35


Partners van Woningontruiming Regionaal