071-5895135
Woningontruiming CVS BV uit Leiderdorp is op zoek naar 1 of 2 jonge mannen tussen de 18-30 jaar die de handen uit de mouwen willen steken als woningontruimer/ verhuizer. Woningontruiming Regionaal is marktleider en dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in héél Nederland.
Naar overzicht

Woningontruiming CVS op zoek naar nieuwe medewerker

17 november 2016 Woningontruiming CVS BV uit Leiderdorp is op zoek naar 1 of 2 jonge mannen tussen de 18-30 jaar die de handen uit de mouwen willen steken als woningontruimer/ verhuizer. Woningontruiming Regionaal is marktleider en dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in héél Nederland.


Als woningontruimer ben je samen met een team van collega's verantwoordelijk voor het professioneel en schadevrij uitvoeren van verschillende soorten woningontruimingen en verhuizingen. 

Wij vragen:
Je bent als woningontruimer klantvriendelijk, je hebt een gezonde dosis verstand, je kunt zelfstandig werken en hebt verant-woordelijkheidsgevoel. En je bent fit genoeg om het soms zware werk aan te kunnen. Diploma's vinden we minder belangrijk, maar wel is het erg belangrijk dat je betrouwbaar en eerlijk bent. Daarom vragen wij je om een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Wat bieden wij:
Prettige werkomstandigheden, een veelzijdige baan en 5 dagen in de week werken in een klein team. Bovendien zijn we een sterk groeiend bedrijf, waarvan jij deel uit gaat maken. Werkkleding wordt verstrekt.
Wil je meer weten over het bedrijf, kijk dan op www.woningontruiming-CVS.nl of www.woningontruiming-regionaal.nl
Heb je interesse, stuur dan je korte sollicitatiebrief met jouw motivatie en cv via email naar Woningontruiming CVS BV, ter attentie van Carry van Swieten, carry@woningontruiming-cvs.nl 071-5895135

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.