071-5895135
In veel woningen waar wij komen hebben ouderen gewoond die de laatste jaren van hun leven de woning (en zichzelf) hebben verwaarloost en het niet meer zagen om de woning schoon te maken/houden.....
Naar overzicht

Vervuilde badkamer schoonmaken?

02 mei 2018 In veel woningen waar wij komen hebben ouderen gewoond die de laatste jaren van hun leven de woning (en zichzelf) hebben verwaarloost en het niet meer zagen om de woning schoon te maken/houden.....


Vaak zijn dit mensen die geen goed netwerk van familie, vrienden en kennissen , de kerk en/of attente buren om zich heen hebben gehad.Wij krijgen na overlijden dan de vraag van de erfgenamen om de woning leeg te ruimen en schoon te maken.

De woning leegruimen is geen probleem voor onze medewerkers maar een woning echt nat schoonmaken is niet altijd mogelijk. Soms zijn huizen zo verschrikkelijk smerig en vervuild dat de enige manier om dit schoon te krijgen afbreken en vernieuwen zal betekenen.
Zo ook in deze woning in Hoofddorp waar het vuil in de badkuip en wastafel helemaal in het porselein/ijzer getrokken was dat dit niet meer schoon te maken is. Over de (on) mogelijkheden van schoonmaak zijn we altijd eerlijk als we een offerte komen opmaken. 
De badkamer wordt nu dan ook volledig gerenoveerd en dat is een verstandige keuze :) 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.