071-5895135
In de grote steden zijn we vaak bezig op grote hoogte. Omdat er nog veel appartementen complexen voorzien zijn van een kleine personenlift moeten we vaak improviseren en gebruiken we onze verhuislift t/m de vijfde verdieping. Dit ook om de rest van de bewoners te ontlasten.
Naar overzicht

Ontruimen op grote hoogte

10 april 2018 In de grote steden zijn we vaak bezig op grote hoogte. Omdat er nog veel appartementen complexen voorzien zijn van een kleine personenlift moeten we vaak improviseren en gebruiken we onze verhuislift t/m de vijfde verdieping. Dit ook om de rest van de bewoners te ontlasten.


Als het appartement hoger is dan maken we gebruik van een professionele liftverhuur die zelfs t/m de 9e verdieping gaat. Zo ook hier in Rotterdam. De uitvoerder moet goede aanwijzingen geven naar de "grondtroepen" . Beneden staan de bedrijfsvoertuigen en medewerkers klaar om alle boedel in de bedrijfswagen af te voeren naar het veilinghuis, mee te geven aan de kringloop en/of het grof vuil in de container af te voeren.
Dit soort complexe ontruimingen verzorgen wij dagelijks in heel Nederland op een professionele, nette en respectvolle manier. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.