071-5895135
Na maanden wachten is het nu dan eindelijk zover.....
Naar overzicht

Nieuwe vrachtwagen voor CVS Woningontruiming

04 juli 2016 Na maanden wachten is het nu dan eindelijk zover.....


de nieuwe vrachtwagen is er! Vanaf vandaag kan CVS Woningontruiming gebruik maken van de splinternieuwe Mercedes vrachtwagen. De komst van de vrachtwagen lag al maanden in de planning en er werd met spanning op gewacht. Echter, sinds mei was de spanning helemaal niet meer te houden. Toen klapte de oude vrachtwagen tegen een tak van een boom en werd total loss verklaard. Helaas was de nieuwe vrachtwagen nog niet klaar en was CVS Woningontruiming genoodzaakt een vrachtwagen te huren.

Gelukkig is die periode nu voorbij en kan CVS weer ontruimen in stijl. Voorzien van de nieuwste technische snufjes is deze nieuwe aanwinst klaar voor gebruik. De laadklep van deze vrachtwagen hoeft niet meer bediend te worden met afstandbediening, maar kan uitgelegd worden als een soort van paardentrailer-klep. Hierdoor kunnen de medewerkers van CVS alle spullen rollend naar binnen brengen. De vrachtwagen kan zelfs verlaagd worden, waardoor de helling niet te steil wordt.

CVS Woningontruiming wil Cock Smit van Mercedes Benz hartelijk danken voor het onderstel en de goede coördinatie. Daarnaast bedanken wij Carmelo Calmo van Karhof Carrosserieën voor de prachtige opbouw!  CVS Woningontruiming hoopt er lang plezier aan te beleven! 


 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.