071-5895135
Dat het inzetten van een verhuislift vaak veel tijd en inspanning scheelt, is het afgelopen jaar wel gebleken. Sinds 2016 beschikt CVS over een eigen verhuislift. Sindsdien hoeven de tientallen meters over een galerij niet meer te worden afgelegd en ook de trappen hoeven niet meer te worden bestierd. Echter, over het gemak waarmee de lift wordt opgezet zijn de meningen verdeeld. Daarom is regiomanager Carry verder gaan kijken en kwam ze uiteindelijk uit bij de Paus….
Naar overzicht

22 november 2017 Dat het inzetten van een verhuislift vaak veel tijd en inspanning scheelt, is het afgelopen jaar wel gebleken. Sinds 2016 beschikt CVS over een eigen verhuislift. Sindsdien hoeven de tientallen meters over een galerij niet meer te worden afgelegd en ook de trappen hoeven niet meer te worden bestierd. Echter, over het gemak waarmee de lift wordt opgezet zijn de meningen verdeeld. Daarom is regiomanager Carry verder gaan kijken en kwam ze uiteindelijk uit bij de Paus….


De paus is de nieuwe verhuislift van CVS Woningontruiming. Deze verhuislift is geheel hydraulisch en ook met gemak op te zetten. Wij danken Ard Nijkamp van All Up voor deze mooie uitvinding en de service. Wij hopen er veel en lang plezier van te hebben.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.