071-5895135
Vandaag zijn wij van start gegaan met de ontruiming van een grote woning op de Plantage in Leiden. Dit prachtige pand staat op 1 van de mooiste plekjes in Leiden en met het zonnetje van vandaag was het een feest om te ontruimen. Van de zolder tot het souterrain stond vol met boedel en vooral veel boeken.
Naar overzicht

Woningontruiming grote woning op de Plantage in Leiden

15 april 2015 Vandaag zijn wij van start gegaan met de ontruiming van een grote woning op de Plantage in Leiden. Dit prachtige pand staat op 1 van de mooiste plekjes in Leiden en met het zonnetje van vandaag was het een feest om te ontruimen. Van de zolder tot het souterrain stond vol met boedel en vooral veel boeken.


Vanochtend hebben we de losse boedel eerst ingepakt. Kringloopspullen gescheiden van het grof vuil. Daarna alles van zolder naar beneden gelopen. Om 10:00 uur kwam de kringloop die alle bruikbare boedel hebben meegenomen. Morgen verder met het grof vuil verwijderen en de woning bezemschoon maken. Vrijdag komt de schoonmaak ploeg de woning nog helemaal schoonmaken zodat de woning de verkoop in kan ! Als u nog iemand weet die een mooi, groot huis zoekt op deze mooie locatie dan moeten ze funda in de gaten houden ....

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.