071-5895135
Door onze samenwerking met Afvalbonus.nl kunnen onze rayonmanagers nog beter recyclen en dat sluit helemaal aan bij onze gedachte om dáár waar kan, maatschappelijk verantwoord te ondernemen”, aldus Carry van Swieten, oprichtster van Woningontruiming Regionaal B.V.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal B.V. gaat recyclen via Afvalbonus.nl

05 februari 2014 Door onze samenwerking met Afvalbonus.nl kunnen onze rayonmanagers nog beter recyclen en dat sluit helemaal aan bij onze gedachte om dáár waar kan, maatschappelijk verantwoord te ondernemen”, aldus Carry van Swieten, oprichtster van Woningontruiming Regionaal B.V.


Over Woningontruiming Regionaal B.V.

Woningontruiming Regionaal B.V.  is een professioneel bedrijf voor vrijwillige woningontruiming na overlijden of verhuizing naar een zorginstelling. Hierbij krijgt zoveel mogelijk inboedel, via diverse goede doelen waarmee wordt samengewerkt, een tweede leven. De niet bruikbare inboedel werd voorheen via de milieustraat afgevoerd. Door de samenwerking met Afvalbonus.nl zullen alle defecte of overbodige elektrische apparaten, zoals computers, opladers, stofzuigers, koffiezetapparaten en andere huishoudelijke apparaten worden ingeleverd bij Afvalbonus.nl. Veel grondstoffen die in deze producten zitten worden nu óók hergebruikt.

Woningontruiming Regionaal B.V. heeft een landelijk dekkend netwerk van enthousiaste, professionele mensen die sterk zijn in hun eigen regio en allen werken volgens dezelfde formule. Meer informatie vindt u op onze site.
 

Over Afvalbonus.nl

Afvalbonus.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met het innemen van oude elektrische apparaten (e-waste) en textiel. In de apparaten zitten onderdelen die goed kunnen worden hergebruikt, dit is ook nodig omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Afvalbonus.nl probeert u bewust te maken van dit feit en motiveert u om oude apparaten en textiel in te leveren. Dit doen zij met meerdere inleverpunten in Nederland en de mogelijkheid de spullen bij u thuis op te halen. Ook betalen zij u een vergoeding voor het inleveren van uw spullen. Afvalbonus.nl zorgt voor een verantwoordelijke recycling van de oude elektrische apparaten en textiel. Meer informatie is te vinden op www.afvalbonus.nl.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.