071-5895135
Wanneer Woningontruiming Regionaal wordt gebeld door iemand die een woning te ontruimen heeft maken wij een afspraak om de te ontruimen woning te bekijken. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Samen met de opdrachtgever bekijken we ook of er soms waardevolle boedel in de woning aanwezig is. Bij waardevolle boedel kunt u denken aan bijv. antiek of................................
Naar overzicht

Waardevolle

05 juni 2015 Wanneer Woningontruiming Regionaal wordt gebeld door iemand die een woning te ontruimen heeft maken wij een afspraak om de te ontruimen woning te bekijken. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Samen met de opdrachtgever bekijken we ook of er soms waardevolle boedel in de woning aanwezig is. Bij waardevolle boedel kunt u denken aan bijv. antiek of................................


kunst. De medewerker van Woningontruiming Regionaal maakt een foto van het mogelijk waardevolle object en stuurt deze ter beoordeling naar Veilinghuis onder de Boompjes in Leiden of het Vendu Notarishuis in Rotterdam.
Als het object veiling waardig blijkt te zijn kan de opdrachtgever besluiten het object te laten veilen. Woningontruiming Regionaal brengt het object na de woningontruiming gratis voor opdrachtgever naar Leiden of Rotterdam.
Dit schilderij is van de schilder Meeuwis van Buuren. Deze schilder schilderde veel zeegezichten, (duin)landschappen en stillevens. Het schilderij wordt binnenkort door CVS Woningontruiming naar het Vendu Notarishuis is Rotterdam gebracht, alwaar het wordt geveild.
De opdrachtgever zal de opbrengst van deze veiling t.z.t. op zijn rekening bijgeschreven krijgen.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.