071-5895135
Woningontruiming Regionaal ontruimt diverse soorten woningen, appartementen en kamers. Wij komen op uw verzoek een vrijblijvende offerte ter plaatse maken en kunnen, indien u akkoord gaat met de offerte, binnen vier weken met de ontruimingswerkzaamheden starten. Soms is het echter noodzakelijk.................................
Naar overzicht

Spoedontruiming woonzorgcentrum Rustenborch

25 juni 2015 Woningontruiming Regionaal ontruimt diverse soorten woningen, appartementen en kamers. Wij komen op uw verzoek een vrijblijvende offerte ter plaatse maken en kunnen, indien u akkoord gaat met de offerte, binnen vier weken met de ontruimingswerkzaamheden starten. Soms is het echter noodzakelijk.................................


de ontruiming binnen een week te starten. Als mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis dan moeten deze kamers c.q. appartementen vaak binnen 5 a 6 dagen of zelfs binnen 24 uur na overlijden leeggeruimd worden. De nabestaanden worden dan geconfronteerd met en het organiseren van een crematie of begrafenisplechtigheid en het ontruimen van een zorgkamer cq verpleeghuiskamer.

Al heeft Woningontruiming Regionaal het nog zo druk, voor deze spoedontruimingen maken wij altijd ruimte.
Nadat alle persoonlijk spullen door de familie/nabestaanden zijn weggehaald, wordt de zorgkamer c.q. verpleeghuiskamer door ons op fatsoenlijke manier leeg geruimd. Alles in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners. 
Zo proberen wij de nabestaanden op dit vlak te ontlasten en de zorg van de ontruiming over te nemen.

Na afgelopen maandagavond een offerte te hebben uitgebracht, heeft woningontruiming CVS een dag later, dinsdag 23 juni,  in woonzorgcentrum Rustenborch te Oegstgeest een woning van ontruimd. Dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgever die zich nu kon richten op het regelen van andere zaken betreffende het overlijden van zijn vader.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.