071-5895135
Tijdens het ontruimen van woningen kan het gebeuren dat Woningontruiming Regionaal persoonlijke spullen of spullen met emotionele waarde vindt. Deze spullen geven wij na de ontruiming terug aan de opdrachtgever. Meestal heeft de familie of hebben de nabestaanden deze spullen al uit de woning gehaald, maar soms heeft men deze niet gevonden en/of liggen deze spullen op een onverwachte plaats. Zo ook...................................
Naar overzicht

Sieraden gevonden in woning

25 juni 2015 Tijdens het ontruimen van woningen kan het gebeuren dat Woningontruiming Regionaal persoonlijke spullen of spullen met emotionele waarde vindt. Deze spullen geven wij na de ontruiming terug aan de opdrachtgever. Meestal heeft de familie of hebben de nabestaanden deze spullen al uit de woning gehaald, maar soms heeft men deze niet gevonden en/of liggen deze spullen op een onverwachte plaats. Zo ook...................................


in een woning in Rotterdam, De medewerkers van Woningontruiming CVS vonden hier een sieradenkistje met mogelijk waardevolle sieraden.
In overleg met de familie is besloten deze sieraden naar het Vendu Notarishuis te Rotterdam te brengen.
Het Vendu Notarishuis zal de sieraden veilen en de mogelijke opbrengst wordt door het Vendu Notarishuis op een door de familie aan te geven bankrekening gestort.

Woningontruiming Regionaal biedt als extra service aan om waardevolle en/of antieke boedel gratis naar het Vendu Notarishuis of Veilinghuis Onder de Boompjes in Leiden te brengen. Tijdens het opmaken van de offerte maken wij foto's van evt. waardevolle en/of antieke boedel. Wanneer Woningontruiming Regionaal de opdracht voor het ontruimen krijgt worden de foto's doorgestuurd naar het veilinghuis. Aan de hand van de foto's beoordeeld de veilingmeester of de boedel veilingwaardig is en welke waarde hieraan kan worden gegeven. De opdrachtgever kan dan beslissen of de boedel naar het veilinghuis gebracht moet worden.
De opdrachtgever ontvangt een inbrengformulier van het veilinghuis en krijgt de eventuele opbrengst van de verkochte boedel na de veiling op de rekening gestort.
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.