071-5895135
Als je gaat samenwerken met een notariskantoor dan is een goede vertrouwensband noodzakelijk. Als je dan als één van de eerste opdrachten een verhuizing mag uitvoeren van de eigen kantooradministratie naar een nieuw pand, dan zit dat vertrouwen wel goed!
Naar overzicht

Samenwerken met een notaris vraagt om een goede vertrouwensband

24 mei 2014 Als je gaat samenwerken met een notariskantoor dan is een goede vertrouwensband noodzakelijk. Als je dan als één van de eerste opdrachten een verhuizing mag uitvoeren van de eigen kantooradministratie naar een nieuw pand, dan zit dat vertrouwen wel goed!


Samenwerking notariskantoor Willebois Notariaat en Woningontruiming CVS B.V.

Afgelopen maand ging de telefoon, zoals hij iedere dag meerdere malen gaat. Maar een vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn vraagt mij om een opdracht voor haar uit te voeren. Mr. Jeannine van de Does de Willebois- Geurts is notaris op het Willebois Notariaat in Wassenaar en gespecialiseerd in Vastgoed en Estate planning. Dat kan nog wel eens van pas komen met onze dienstverlening. Notariskantoren hebben immers regelmatig te maken met het leegruimen van een woning nadat iemand is overleden. En daar bieden wij maar al te graag een helpende hand.

Woningontruiming Regionaal_Willebois Notariaat Wassenaar

Na wat heen en weer gebel en gemail mocht Woningontruiming CVS B.V. de eerste opdracht voor haar uitvoeren. Het verhuizen van haar eigen kantooradministratie naar een nieuw kantoor. Toch wel bijzonder om direct zo'n vertrouwelijke klus te mogen uitvoeren, maar het contact voelde met het eerste telefoongesprek direct vertrouwd. Inmiddels is de kantooradministratie naar tevredenheid verhuisd naar de nieuwe locatie van Willebois Notariaat en heeft Woningontruiming CVS B.V. ondertussen ook al een tweede opdracht mogen uitvoeren. 

Binnenkort gaan we onze samenwerking verder bespreken tijdens een gezellige lunch.

Carry van Swieten
Regiomanager Woningontruiming CVS B.V.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.