071-5895135
Bij de ontruimingen vinden wij altijd de meest leuke, rare en ook gevaarlijke boedel in de woningen. Wij gaan met alle boedel altijd zeer terughoudend om zodat er geen privacy gevoelige informatie op straat komt te liggen. Zo ook bij de ontruiming van een luxe appartement in Noordwijk aan Zee waar de zoon van de voormalige bewoner een blikje met kogels had gevonden. Wat nu?
Naar overzicht

Kogels gevonden tijdens ontruiming Noordwijk

11 december 2014 Bij de ontruimingen vinden wij altijd de meest leuke, rare en ook gevaarlijke boedel in de woningen. Wij gaan met alle boedel altijd zeer terughoudend om zodat er geen privacy gevoelige informatie op straat komt te liggen. Zo ook bij de ontruiming van een luxe appartement in Noordwijk aan Zee waar de zoon van de voormalige bewoner een blikje met kogels had gevonden. Wat nu?


Bij ons gesprek hierover bleek dat zijn inmiddels overleden vader een actief schutter was en een wapenvergunning had van de politie. De zoon dacht dat alle wapens en munitie al weg waren maar bij het goed doorzoeken van de woning had hij toch nog een blikje met kogels gevonden.
Geen probleem, ons bedrijf heeft goede afspraken gemaakt met de afdeling Bijzondere Wetten van de politie. Tijdens woningontruimingen vinden wij wel vaker wapens en munitie die wij altijd op een veilige manier inleveren bij de politie ter vernietiging. Denk aan luchtdruk geweren, wapenstokken, handboeien en zelfs wapens die in de 2e wereldoorlog zijn gebruikt.
De kogels uit Noordwijk zijn inmiddels ingeleverd en ter vernietiging aangeboden.
Ook weer opgelost.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.