071-5895135
Vaak staan we met behulp van een verhuislift buiten op parkeerplaatsen, fietspaden of stukjes groen om een woning effectief te kunnen ontruimen. Zo ook afgelopen week in Den-Haag in de buurt van de Bezuidenhoutseweg.
Naar overzicht

In de hondenpoep tijdens ontruiming

21 februari 2015 Vaak staan we met behulp van een verhuislift buiten op parkeerplaatsen, fietspaden of stukjes groen om een woning effectief te kunnen ontruimen. Zo ook afgelopen week in Den-Haag in de buurt van de Bezuidenhoutseweg.


De verhuislift stond aan de zijkant van de flat opgesteld om de boedel vanaf het balkon naar beneden te kunnen vervoeren. Wat we niet wisten was dat we midden in de uitlaatstrook c.q. poepstrook stonden waar alle honden uit de buurt kwamen poepen.....
Een voor een kwamen de medewerkers met een flink plakkaat poep onder hun schoen naar de parkeerplaats. De schoenen moesten eerst grondig schoon gemaakt worden voordat de medewerker de woning kon betreden of in de bedrijfsbus kon wegrijden. Smerige klus, zelfs voor de CVS medewerkers die heel wat gewend zijn !

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.