071-5895135
Tijdens een ontruiming van een woning in Den-Haag kwamen we een behoorlijk gevaarlijke houten ondervloer tegen. De laminaatvloer die er op lag hield de houten ondervloer nog een beetje in evenwicht. Omdat de verhuurder wilde dat de laminaatvloer verwijderd werd hebben we dit toch maar uitgevoerd. Tot twee keer toe zakte onze medewerkers tot aan hun heup door de vloer heen...levensgevaarlijk !
Naar overzicht

Gevaarlijke vloer in woning Den-Haag

24 september 2015 Tijdens een ontruiming van een woning in Den-Haag kwamen we een behoorlijk gevaarlijke houten ondervloer tegen. De laminaatvloer die er op lag hield de houten ondervloer nog een beetje in evenwicht. Omdat de verhuurder wilde dat de laminaatvloer verwijderd werd hebben we dit toch maar uitgevoerd. Tot twee keer toe zakte onze medewerkers tot aan hun heup door de vloer heen...levensgevaarlijk !


We hebben zo goed als mogelijk de laminaatvloer verwijderd. Om de gordijnrails te verwijderen in de woonkamer moesten we een huishoudtrap neerzetten. Omdat dit te gevaarlijk werd hebben we dit niet uitgevoerd. 
De vloer was helemaal vochtig en verrot ! Overal stond de schimmel op de houten vloerdelen. De bejaarde bewoner had hier 45 jaar gewoond en nooit geklaagd. Hij was nu naar een verzorgingshuis verhuisd. We hopen dat hij daar nog een fijne tijd kan doorbrengen met een schone en vaste vloer.
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.