071-5895135
Stel je wilt de wanden van je huurwoning opnieuw behangen. Je hebt geen zin om de kastjes van de muur te halen dus behang je er gewoon omheen ;-) Maar als de huurwoning moet worden teruggegeven aan de verhuurder ontstaat er vaak een probleem. Woningontruiming Regionaal maakt dit dikwijls mee. Bij het leegruimen van deze woning trof Woningontruiming CVS achter de kastjes....................
Naar overzicht

Besparen of niet??????

05 juni 2015 Stel je wilt de wanden van je huurwoning opnieuw behangen. Je hebt geen zin om de kastjes van de muur te halen dus behang je er gewoon omheen ;-) Maar als de huurwoning moet worden teruggegeven aan de verhuurder ontstaat er vaak een probleem. Woningontruiming Regionaal maakt dit dikwijls mee. Bij het leegruimen van deze woning trof Woningontruiming CVS achter de kastjes....................


dit aan. Of eigenlijk, troffen ze het niet aan! Op de plaats waar de kastjes zaten ontbraken stukken behang. Alleen de onderste laag behang was aanwezig.
De verhuurder nam hier geen genoegen mee, het gehele behang moest worden verwijderd. Uiteraard kan Woningontruiming Regionaal, in dit geval Woningontruiming CVS, hier een helpende hand bieden, maar daar staat een kostenplaatje tegenover. 
Het had misschien iets meer moeite gekost en iets meer behang, maar was toen direct de hele wand behangen, dan had nu het behang er niet af gemoeten.
Dus............bezint eer men begint!

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.