071-5895135
Bijna iedereen wil zijn of haar huis naar de eigen zin inrichten. Of men een koopwoning of een huurwoning heeft, aanpassingen worden gedaan. Soms volstaat een nieuw behang, een andere kleur verf, andere vloerbedekking of een laminaatvloer. In de jaren tachtig was het "in" om het plafond te bekleden met..............
Naar overzicht

Aanpassingen

18 maart 2015 Bijna iedereen wil zijn of haar huis naar de eigen zin inrichten. Of men een koopwoning of een huurwoning heeft, aanpassingen worden gedaan. Soms volstaat een nieuw behang, een andere kleur verf, andere vloerbedekking of een laminaatvloer. In de jaren tachtig was het "in" om het plafond te bekleden met..............


houten schrootjes. De schrootjes werden door middel van rachels bevestigd aan het plafond. Men vond dit mooier dan een wit gestuct plafond. Echter bij een huurwoning kan het zijn dat de verhuurder bij huuropzegging eist dat de schrootjes worden verwijderd. Wanneer de huurder is overleden worden de nabestaanden hiermee geconfronteerd.
Dit geldt ook voor andere aanpassingen, denk aan laminaatvloer, buitenzonwering. Ook al heeft de huurder dit overgenomen van de voorgaande huurder wordt de laatste huurder aansprakelijk gesteld voor het verwijderen van de aanpassingen.
Woningontruiming Regionaal kan vertrekkende huurders en/of nabestaanden van de huurder deze werkzaamheden uit handen nemen. Naast het ontruimen van woningen hebben wij ook de juiste mensen en het juiste gereedschap om deze werkzaamheden uit te voeren.
Bij het opmaken van een offerte voor de woningontruiming worden de eventuele extra werkzaamheden opgenomen en de kosten hiervan berekend. Men komt dan niet voor onvoorziene kosten te staan. De woning kan vrijwel altijd conform de wensen van de verhuurder worden opgeleverd.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.