071-5895135
Vandaag kwamen we in Den Haag een vloer tegen die 5 lagen had. De vloer bestond uit een laag pvc, kurk, parket en 2 houten ondervloeren. Bij deze woningontruiming hadden we dan ook goed gereedschap nodig. Voor deze 5 lagen vloer gebruikten we een goede cirkelzaag........
Naar overzicht

5 lagen vloer verwijderen door CVS woningontruiming

04 november 2014 Vandaag kwamen we in Den Haag een vloer tegen die 5 lagen had. De vloer bestond uit een laag pvc, kurk, parket en 2 houten ondervloeren. Bij deze woningontruiming hadden we dan ook goed gereedschap nodig. Voor deze 5 lagen vloer gebruikten we een goede cirkelzaag........


Als we deze 5 lagen vloer verwijderen is het belangrijk dat de stukken vloer in kleine stukken worden gezaagd. Als de stukken vloer te groot worden gezaagd is dit haast niet meer te tillen.
Woningontruiming CVS komt wel vaker vloeren tegen met meerdere lagen daarom weet woningontruiming CVS precies hoe de vloer verwijderd moet worden.
Bij het verwijderen van de 5 lagen vloer in Den Haag komt veel stof vrij en daar gebruikt woningontruiming CVS mondkapjes voor. Bovendien is het belangrijk dat we de juiste zaagsnede gebruiken waardoor we niet de houten ondervloer inzagen. Feitelijk moet ook in dit geval met beleid gewerkt worden. Slopen is lastiger dan je denkt. 
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.